miercuri, 14 iulie 2010

Muschiulet de porc in lapte

Tot Ana Olson e "vinovata". Serios ca merita , este atat de fraged si gustos.


Avem nevoie de:
- 1 muschiulet de porc (cca 500 g) , 1 morcov , 1 ceapa mica , 2 catei usturoi , 500 ml lapte, 1 foaie de dafin , 50 g unt , 2-3 linguri ulei , sare , piper , 1 lingurita amidon alimentar.

Preparam asa:
Muschiuletul de porc se impaneaza cu usturoi , se sareaza si se pipereaza ,se prajeste pe toate partile intr-un amestec de unt si ulei. Se aseaza intr-o tava , se toarna lapte deasupra , se adauga morcovul taiat felii , ceapa taiata pe jumatate si foaia de dafin.Se baga la cuptor , 1 ora si jumatate.La jumatatea timpului se intoarce pe cealalta parte.
Cand este gata , se scoate pe platou.
e scoate frunza de dafin si se arunca.Laptele si legumele se dau in blender , sosul obtinut se pune pe foc.Se amesteca o lingurita de amidon cu putina apa rece si se adauga la sos.Cand se ingroasa , se ia de pe foc.
Carnea se serveste cu sosul turnat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...