vineri, 20 august 2010

Chiftele

Nu am mai facut de un secol si daca aveam niste carne tocata , am zis s-o folosesc.


Avem nevoie de:
- 500 g carne tocata , 1 ceapa , 3 catei usturoi , 3felii paine , 1 ou ,1 lingurita boia , sare , piper , patrunjel verde ,faina , ulei pt prajit.

Preparam asa:
Carnea tocata se amesteca cu ceapa si usturoiul tocate marunt.Se adauga miezul de la feliile de paine , inmuiat in putina apa si stors bine.Se adauga oul , boiaua , sare si piper dupa gust si patrunjelul verde tocat.Se amesteca bine.Se formeaza bilute , care se dau prin faina si se turtesc intre palme.
Chiftelutele se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet absorbant pentru a inlatura excesul de ulei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...