marți, 19 octombrie 2010

Ostropel de pui



Avem nevoie de:
- 1 piept mare de pui , 100 g ciuperci din conserva , 200 ml vin alb ,300 g pulpa de rosii , 4 linguri ulei , 1 ceapa , 3 catei usturoi , sare , piper , busuioc , vegeta

Preparam asa:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii mai groase .Se condimenteaza cu sare si piper.Se pune in ulei incins , pana se rumeneste pe toate partile , apoi se toarna deasupra vinul si se lasa pe foc mic pana se avapora lichidul.Se scoate si se mentine cald.In lichidul ramas , se pune ceapa pana devine aurie , se adauga ciupercile si se mai calesc putin.Se toarna deasupra pulpa de rosii , se potriveste de gust si se lasa sa scada putin.Se aduce inapoi carnea , se adauga vegeta , usturoiul pisat si busuiocul si se mai lasa la fiert cca 5 min.
Se poate servi cu pireu de cartofi sau mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...