sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Cordon Bleu

Unii ii spun "cordon" altii "gordon" dar "bleu" e sigur.Imi place si sa-l pregatesc si sa-l halesc.


Avem nevoie de :
- 1 piept de pui , 2 felii de cascaval , 2 felii de sunca , 1 ou , faina , pesmet , sare , piper, ulei pentru prajit

Preparam asa:
Pieptul de pui se feliaza si se bate usor.Se sareaza si se pipepreaza.Se aseaza pe el o felie de sunca si una de cascaval si se indoaie , apoi se "inchide" fie cu scobitori , fie batand-l usor cu ciocanul de carne pe margini.Se tavaleste prin faina , apoi prin ou batut cu sare si la urma prin pesmet.Se prajeste pe ambele parti in ulei incins.Se scoate pe un servetel absorbant si se serveste alaturi de garnitura dorita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...