duminică, 5 decembrie 2010

Cous-cous

O garnitura rapida si usoara.Poate fi servit langa legume sau carne.

Avem nevoie de:
- 200 g cous-cous , 400 ml apa , 50 g unt , 1 cub knorr , sare

Preparam asa:
Apa se pune la fiert . Intr-un vas antiaderent se pune untul , cand se topeste se adauga cous-cous-ul si se "caleste" putin.Se adauga apa fierbinte , cubul knorr , sare si se mai lasa pe foc 3-4 minute , pana se absoarbe apa.Se ia vasul de pe foc si se acopera cu capac.Se lasa cateva minute acoperit.

Un comentariu:

  1. Foarte bun. La cat de multe stiti sa gatiti, puteti sa organizati mese cu un nr. stabilit de invitati si fiecare invitat sa plateasca o anumita suma de bani, dau un exemplu 70 de lei de persoana. Dumneavoastra va creati pe facebook un cont prin care anuntati publicul larg de aceasta cina, taxa perceputa si nr. de locuri disponibil si astfel se inscrie cine vrea.
    Dupa ce ati facut toate acestea, incheiati un partneriat cu site-ul nostru de reduceri, prin care dumneavoastra va promovati afacerea si strangeti si persoane care sa vina la masa.

    Va doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...