joi, 15 decembrie 2011

Cartofi picanti

Garnitura perfecta daca sunteti in graba si doriti ceva rapid , gustos , usor picant .


Avem nevoie de :
- cartofi , mustar , fulgi de chilli , praf de curry , sare , piper , ulei de masline

Preparam asa :
Cartofii se curata si se taie semi-luna .
Mustarul se amesteca cu putin ulei de masline , praf de curry , sare , piper , fulgii de chilli . Amestecul obtinut se toarna peste cartofi , avand grija sa acopere complet cartofii . Se pun la cuptor , acoperiti cu folie de aluminiu .


In ultimele minute se scoate folia si se lasa cartofii sa prinda "culoare " .

Eu i-am servit langa o bucata  de ceafa de porc la gratar.

7 comentarii:

  1. Super! Par a fi deliciosi, in ciuda faptului ca se gatesc atat de simplu! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. O combinatie pe gustul meu!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu fac ceva asemanator cand e rost de prieteni si bere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oana , sunt deliciosi , si poti sa te "joci" cu canttatea de chilli pentru a fi mai mult sau mai putin picanti .

    Flory , te pup si eu .

    Viviana , merg perfect .

    Fancy , merci.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...