joi, 6 octombrie 2011

Quesadilla cu carne de porc

Raman tot la bucataria Americii Latine si tot la reciclat carne ( da , am devenit economa :)) brusc  ) . Cateva foi de tortilla ramase , niste cotlet de porc la gratar ramas , un mic dejun perfect - quesadilla .
Cantitatile folosite sunt la latitudinea fiecaruia si in functie de cate persoane sunt la masa .



Avem nevoie de :
- foi de tortilla , carne de porc la gratar /fiarta  , rosii , branza Ceddar/cascaval , ardei gras , sare , piper , busuioc , ulei

Preparam asa:
Carnea se taie fasii subtiri , rosiile rondele , ardeiul cubulete . Branza se da pe razatoare .
Intr-o tigaie se pune putin ulei si se lasa la incins . Se pune o foaie de tortilla , se pune deasupra ei branza  rasa , se lasa putin sa se topeasca , apoi se pune carnea , bucatele de ardei , felii de rosii , se sareaza , se pipereaza si se adauga busuioc . Se rade din nou branza si se acopera cu alta foaie de tortilla . Se mai lasa un minut ( atentie sa nu se arda prima foaie ) apoi cu ajutorul a doua spatule se intoarce quesadilla si se mai lasa un minut si pe cealalta parte .
Se scoate pe o farfurie si se lasa putin , apoi se taie in patru cu ajutorul unui cutit bine ascutit.



Se serveste cu sos de smantana , salsa sau guacamole .

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...